rólunk

Az Agrokéz Kft.-t két – már 30 éve a mezőgazdaságban tevékenykedő - családi vállalkozás alapította közösen 2014-ben, melynek tagjai között gépészmérnökök és agrárszakemberek is egyaránt megtalálhatóak. Cégünk fő profilja a béraratás, célunk teljes körű, professzionális betakarítási szolgáltatás nyújtása megfizethető árakon, rugalmas fizetési feltételekkel. Mivel az alapítóknak maguknak is fő tevékenysége a gazdálkodás, ezért pontosan tudjuk, hogy milyen nehézségekkel kell szembenézni az egyre rövidülő betakarítási időszakban a gazdatársaknak, ezért jól felkészített, szerviz háttérrel rendelkező, modern gépekkel és rutinos gépkezelőkkel kínáljuk béraratási szolgáltatásunkat.

2014 óta több ezer hektárról takarítottunk be különböző növénykultúrákat ügyfeleink nagy megelégedésére: Megbízható munkánk elismeréseként évek óta ismételten igénybe veszi béraratási szolgáltatásunkat több nagy dunántúli gazdaság, illetve évről-évre sikerül ügyfélkörünket bővíteni. A béraratást alacsony üzemórás Claas Lexion és John Deere kombájnokkal végezzük: Minden gépünk fel van szerelve repcekaszával és repcetoldattal, továbbá Lexion kombájnunk 3D rostával és 7,5 méteres Vario asztallal is rendelkezik a magas minőségű munka érdekében. A kukorica aratást szárzúzós Conspeed asztallal végezzük. A napi maximális betakarítási teljesítményünk eléri az 60-70 hektárt növénytől és állománytól függően. Szállítás tekintetében vállaljuk kombájnjaink részleges, sőt akár a teljes körű kiszolgálását is.

Az elmúlt években kiváló kapcsolatokat építettünk ki több nagy hazai bérszolgáltatóval, így igény esetén együtt vállalni tudjuk nagyobb területek (akár több ezer hektár) béraratásának teljes megszervezését és lebonyolítását modern főleg Lexion flottából álló gépparkkal.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük, ezért kérem töltse ki a lent található árajánlatkérő mezőt személyre szabott árajánlatunkért.

szolgáltatások

Béraratás

Teljeskörű professzionális betakarítási szolgáltatás.

Minőségi géppark

Alacsony üzemórás Claas Lexion és John Deere kombájnokat használunk.

Nagy teljesítmény

Akár napi 60-70 hektár, növénytől és állománytól függően.

Aratás szervezés

Együttműködő partnereinkkel közösen vállaljuk nagyobb cégek betakarítási munkáinak teljes körű lebonyolítását akár több ezer hektáron is, minőségi gépparkkal.

Szállítás

Igény esetén részleges vagy akár teljes szállítási támogatás.

galéria

kapcsolat

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Amennyiben érdeklődni szeretne szolgáltatásaink után, vagy egyszerűen csak felvenni a kapcsolatot velünk, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, illetve röviden, hogy miben tudnánk segíteni Önnek, és visszahívjuk!

ELÉRHETŐSÉGÜNK

  • Nemesvámos
  • +36 30 209 1667
  • +36 20 992 8764
  • agrokez@gmail.com